Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Derbi Öncesi ‘Fair Play’ Çağrısı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde "Fair Play" çağrısında bulundu.

02.11.2018-15:21 - (Son Güncelleme: 02.11.2018-15:15) Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan Derbi Öncesi ‘Fair Play’ Çağrısı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Spor Toto Süper Lig 11. hafta müsabakası öncesi yaptığı açıklamada, "Ezeli rekabet ve ebedi dostluğa gölge düşürmeyecek bir karşılaşma olması temenni ediyorum. Rekabet, centilmenlik, dostluk içinde bir derbi olmasını diliyorum. İnşallah iyi oynayan kazanır ancak sonuç olarak dostluk olsun, birlik ve beraberlik olsun." şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın, ezeli rekabet ve ebedi dostluğa yaraşır bir biçimde geçmesi dileklerinde bulunan Kasapoğlu, Türkiye'nin iki güzide kulübünün karşılaşmasını "Kıtalararası derbi" olarak tanımladı.

İki ezeli rakibin önümüzdeki hafta Avrupa kupalarında karşılaşmalara çıkacağını anımsatan Bakan Kasapoğlu, "Herkesin bildiği üzere, iki takımımız da Avrupa kupalarında gelecek hafta ülkemizi temsil edecekler. İnşallah her iki kulübümüzün futbolcuları sakatlık yaşamadan, kazasız bir karşılaşma geçirirler ve gelecek hafta ülkemizi başarıyla temsil ederler. Her iki kulübümüze de başarılar diliyorum." yorumunda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal