Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: ‘Sağlığımız için evlerimizde kalalım’

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharem Kasapoğlu coronavirüsle alakalı önlem alınması gerektiğini belirterek açıklamalarda bulundu.

24.03.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-16:37) Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: ‘Sağlığımız için evlerimizde kalalım’

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, coronavirüs için önlemlere uyulmasının önemini vurguladı. Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, zor bir dönem geçirildiğini fakat alınacak tedbirlerle neticenin güzel olacağını belirterek, "Değerli sporcu arkadaşlarım, sporcu gençler; İnsanlık adına kritik bir süreci hep beraber yaşıyoruz. Millet olarak bu kritik süreci daha güçlü atlatmanın gayretini, mücadelesini en güzel şekilde veriyoruz. Bu anlamda siz değerli sporcularımıza ve siz kıymetli gençlerimize çok önemli görevler sorumluluklar düşüyor. Bizler de bu sorumlulukların bilince olan gençlerimizle ve sporcularımızla iftihar ediyorum. Bireyler olarak, toplum olarak sağlımız için tedbirlerimizi alalım, evlerimizde kalalım" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal