Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Muhabirlik Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sokağa çıktı ve muhabirlik yaptı.

10.01.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-22:45)

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde sokağa çıktı ve muhabirlik yaptı.
Bakanlıktan duyurulan açıklamaya göre, Kasapoğlu sokak röportajlarında vatandaşlarla toplumun spor yapıp yapmadığı soruları hakkında cevap aradı.

Ankara’nın en işlek yerlerinden biri olan Kızılay’da elinde mikrofonla muhabirlik yapan Bakan Kasapoğlu’nu gören vatandaşlar şaşkınlık ve hayretler için Bakan Mehmet Kasapoğlu’nu izledi.

Vatandaşlarımıza çeşitli şekilde sorular yönelten Kasapoğlu, bakanlığın "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" gibi proje çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapılan tesislerin 7 gün 24 saat halk açık bir şekilde olduğunu ifade eden Kasapoğlu, tüm vatandaşları bu tesislerde spor yapmaları için davetlerde bulundu.

Kızılay’da sokaklarında röportaj yapan televizyon muhabirleri ile karşı karşıya gelen Bakan Kasapoğlu, mikrofonunu muhabirlere de yöneltti. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Bakan Kasapoğlu, röportajlarını yaptığı anons ile tamamladı.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal