Gençlerbirliği Teknik Ekip Kahvaltıda Buluştu

Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde Teknik Adam Hamza Hamzaoğlu, antrenörler ve teknik takım, kahvaltıda buluştu.

12.02.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-14:28) Gençlerbirliği Teknik Ekip Kahvaltıda Buluştu
Gençlerbirliği Teknik Adamı Hamza Hamzaoğlu, çalıştırıcılar ve teknik takım, kahvaltıda görüştü.

Kulüpten gelen açıklamaya göre, kahvaltıya Hacettepe teknik ekibi ile Altyapı Koordinatörü Taşkın Aksoy da katılım sağladı.

Duyuruda görüşleri bulunan Gençlerbirliği Teknik Hocası Hamza Hamzaoğlu, antrenör ve teknik ekibe gelmelerinden dolayı teşekkür etti.

"Uzun zamandır bunu planlamıştık ancak bugün bir araya gelmek nasip oldu" diyen Hamzaoğlu, "Altyapı antrenörlüğü idealistlik gerektiren bir iş. Hepiniz büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. Bu kulübe kazandırdığınız tüm değerler için teşekkür ediyorum." dedi.

Altyapı Koordinatörü Taşkın Aksoy ve Hacettepe Teknik Adamı Avni Okumuş da davet için Hamzaoğlu'na teşekkürlerini sunarak, "Burada bulunan herkesin amacı aynı. Gençlerbirliği'ne en iyi şekilde katkı vermek ve kulübün başarılı olmasını sağlamak." yorumunu yaptı.

Kulüp futbolcu izleme ekibi sorumlusu Mete Işık ise çok ciddi antrenörlerle birlikte olduğunu vurgulayarak "Genç kardeşlerimizin bu armanın değerini bildiğine eminim. Umarım tüm takımlarımız başarıyla sezonlarını tamamlar." sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal