Gençlerbirliği Hazırlık Maçında Akhisarspor'u 3-2 Yendi

Gençlerbirliği bir yıl ara verdiği Spor Toto Süper Lig’de yeniden mücadele edeceği 2019-2020 sezonu öncesi ikinci hazırlık kampına Kızılcahamam’da sürdürdü. Kızılcahamam kampının ilk hazırlık maçını Manisa temsilcisi Akhisarspor'la gerçekleştiren Gençlerbirliği, sahadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.

27.07.2019-21:34 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-21:30) Gençlerbirliği Hazırlık Maçında Akhisarspor'u 3-2 Yendi

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'e yükselmesinin ardından 2019-2020 sezonu öncesi ikinci hazırlık kampına Kızılcahamam'da başladı.

3-2 GALİBİYET

Erzurum'da yapılan kamp sürecini iyi bir şekilde geçiren Gençlerbirliği, Kızılcahamam'da başlayan ikinci kamp döneminde geçtiğimiz sezon 1. Lig'e düşen Akhisarspor'la hazırlık maçında karşılaştı. Başkent temsilcisi karşılaşmayı 3-2 galibiyetle sonuçlandırdı.

MUSTAFA KAPLAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

“Gençlerbirliği, temelden beri Süper Lig'de oynadı. 29 yıl bir fiil Süper Lig'de oynayan takım şanssız bir şekilde 1. Lig'e düşmüştü. Sonrasında başkanımızın emeği neticesinde karşılığını alarak yeniden Süper Lig'e çıktı. Bizim kamp dönemimiz iyi gidiyor. Hiçbir sıkıntımız yok, iyi bir aile olduk. Geçen sene takımda olan arkadaşlarımıza yeni gelen yabancı oyuncular ve genç takımdan yükselen oyuncular geldi. Erzurum kampı bizim için iyi geçti. Milli takımdaki oyuncularımız da şu sıralar bize katıldı. Bugün Akhisarspor'la bir hazırlık maçımız var. Pazartesi günü de son hazırlık maçımızı yapıp Ankara'ya döneceğiz” dedi.

 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal