Genç Yetenek Yusuf Mert Tunç, Ersun Yanal'dan Tam Not Aldı!

Fenerbahçe'de Boluspor maçının yankıları devam ediyor.. Boluspor karşısında güzel bir performans sergileyen Yusuf Mert, teknik direktörü Ersun Yanal'dan tam not aldı.

16.07.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-12:05) Genç Yetenek Yusuf Mert Tunç, Ersun Yanal'dan Tam Not Aldı!

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.. Ersun Yanal yaptığı çalışmalarda oyuncularına kondisyon ve güç antrenmanlarına ağırlık verirken bir yandan da teknik antrenmanları yaptırıyor.. Takıma katılan transferlerin uyumundan çok memnun olan ve yönetimden eksik mevkilere bir an önce transfer yapılması için bilgi veren tecrübeli teknik adamın morali bir hayli yerinde.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Boluspor maçında iyi bir performans sergileyen ve bir de penaltı yaptıran Yusuf Mert Tunç'tan memnun kaldı.

Yusuf, U21 Liginde geçen sene gol krallığı ödülü kazanmayı başarmıştı.. Bu performansıyla dikkat çeken ve Ersun Yanal tarafından Topuk Kampına çağırılan genç oyuncu teknik direktöründen tam not aldı.

Boluspor maçında penaltı yaptıran Yusuf Mert, Ersun Yanal’ın gözüne girmeyi başardı. Yanal, birçok takımdan gelen kiralama tekliflerini geri çevirerek genç forvetin takımda kalmasını istedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal