Genç Milli Takım Aday Kadrosu Belli Oldu!

UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Turu’nda mücadele edecek Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu.

06.11.2018-17:44 - (Son Güncelleme: 06.11.2018-17:41) Genç Milli Takım Aday Kadrosu Belli Oldu!

Türkiye 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nın UEFA Avrupa Şampiyonası Eleme Turu’nda İzlanda, Moldova ve İngiltere ile oynayacağı müsabakaların aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, ay yıldızlı ekip Antalya'daki 5. grup karşılaşmalarında İzlanda, Moldova ve İngiltere ile mücadele edecek.

Bu karşılaşma için aday kadroya çağrılan oyuncular, 8 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek.

Üç gün süresince çalışmalarına burada devam edecek ay yıldızlılar, 11 Kasım Pazar günü karşılaşmaların oynanacağı Antalya'ya hareket edecek ve The Sense Deluxe Hotel'de kampa girecek.

Milliler, grubundaki ilk müsabakasında 14 Kasım Çarşamba günü saat 17.00'de Arslan Zeki Demir Spor Kompleksi'nde İzlanda ile karşı karşıya gelecek.

Statü

52 ülkenin, 4'erli olarak 13 gruba ayrıldığı eleme turunda, gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar Elit Tur'a yükselecek. 19 Yaş Altı Milli Takımlar sıralamasında ilk 2 basamakta yer alan Portekiz ve Almanya ise eleme turu oynamadan doğrudan Elit Tur'a katılacak.

28 takımın 4'erli olarak 7 gruba ayrılacağı Elit Tur'da, gruplarını zirvede bitiren ekipler, 14-27 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ermenistan'da gerçekleştirilecek 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde edecek. Ev sahibi Ermenistan, finallere doğrudan katılacak.

Millilerin eleme turu kadrosunda yer alan oyuncular şu şekilde:

Kaleciler: Berke Özer (Fenerbahçe), Doğukan Özkan (Beşiktaş), Muhammet Taha Tepe (Altınordu)

Savunma: Berkehan Biçer (Altınordu), Erdoğan Kaya (Beşiktaş), İsmail Çokçalış (Bursaspor), Muhammet Ömer Çakı (Fenerbahçe), Onur Taha Takır (Altınordu), Şahan Akyüz (Altınordu), Süleyman Luş (Galatasaray)

Orta Saha: Abdussamed Karnuçu (Galatasaray), Atalay Babacan (Galatasaray), Berkin Taşkın (Altınordu), Bünyamin Balcı (Antalyaspor), Egehan Gök (Altınordu), Erdem Seçgin (Beşiktaş), Okan Mete Yılmaz (VfL Bochum), Recep Gül (Galatasaray), Umut Güneş (VfB Stuttgart), Yunus Akgün (Galatasaray)

Forvet: Burak Temir (1461 Trabzon), Emre Sabri Aydınel (Borussia Dortmund), Ömer Uzun (VfL Bochum)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal