'Gece Yaşamı için Berlin'de Değilim, Futbol Oynamaya Geldim'

Almanya Bundesliga takımlarından Union Berlin'e imza atan Max Kruse, önemli açıklamalarda bulundu.

08.08.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 08.08.2020-15:09) 'Gece Yaşamı için Berlin'de Değilim, Futbol Oynamaya Geldim'

Fenerbahçe ile kontratı tek taraflı sonlandırdıktan sonra Almanya'da başkent ekibi Union Berlin'e transfer olan Max Kruse, dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Tecrübeli oyuncu devamında yeni takımı tarafından kendisi için yapılan toplantıya dahil oldu. Kruse, tanıtım toplantısına motosikletle geldi.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Max Kruse'nin, 'Beni tanıyanlar bilir; bir karar verdim mi onun için yüzde 100 varım demektir. Her dönem iyi futbol sergilemeye çalıştım, bunu Union Berlin'de de göstermeye çalışacağım. Union Berlin, gelecek sezonda ligde kalma başarısını gösterecektir, buna inanmasam burada olmazdım. Ben de bunun için çalışacağım' demesi Alman basınında gündeme oturdu. Bir soru üzerine ise deneyimli futbolcu, 'Gece yaşamı için Berlin'de değilim, futbol oynamaya geldim' ifadelerini kullandı.

UNION BERLIN’DEN KRUSE’YE 10 NUMARA JESTİ

Öte yandan, Union Berlin'de en son Sebastian Andersson'un giydiği 10 numaralı formayı yeni sezon Max Kruse'nin terleteceği duyuruldu. Andersson'un ise 9 numaralı formayla sahaya çıkacağı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal