Gazişehir FK, Mevlüt Erdinç'i Transfer Ediyor!

Yerli oyuncu kadrosunu sağlam tutmayı amaçlayan Gazişehir FK, hücum bölgesine de alternatif yerli bir golcü istiyor. Hedefte Mevlüt Erdinç var.

17.08.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 17.08.2019-13:48) Gazişehir FK, Mevlüt Erdinç'i Transfer Ediyor!

Transferde her bölge için transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Gazişehir FK'da amaç, bol alternatifli güçlü bir kadro kurmak.

Geçen sezon yedek oyuncular konusunda yokluk yaşayan Gazişehir FK yerli oyuncu rotasyonuna çok önem veriliyor ve transfer politikasının ilkelerinden biri de, kaliteli yerli futbolcu. Bu noktada forvete de alternatif yerli bir oyuncu transfer etmek isteyen Gazişehir FK yönetimi, Mevlüt Erdinç’e onay verdi. Geçen sezonu Antalyaspor’da kiralık olarak geçiren ve toplam 14 gol kaydeden 32 yaşındaki futbolcunun Başakşehir ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Başakşehir'e geri dönen Mevlüt, Gazişehir FK'ya haber yolladı. Son yapılan transferlerin ardından Başakşehir'de 4. forvet konumuna düşen 32 yaşındaki futbolcu Gazişehir FK ile temasa geçti.Yönetimin raporu doğrultusunda netleşecek bu transfer için önümüzdeki günlerde nihai kararın verilmesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal