Gaziantep'li Futbolcunun Neden İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

Gaziantepspor'da top oynayan Çek futbolcu Rajtoral kendini asarak intihar etti.

24.04.2017-10:03 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Gaziantep'li Futbolcunun Neden İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

GAZİANTEPSPOR'LU ÇEK FUTBOLCU İNTİHAR ETTİ

Gaziantepspor'da top oynayan milli futbolcu Frantisek Rajtoral, kendini asarak intihar etti. Evinde ölü olarak bulunan Çek futbolcu Rajtoral’in cenazesi morga götürüldü.

KENDİNİ İPLE ASTI

Olay yerine intikal eden jandarma birlikleri, oyuncunun, iple astığını gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri milli oyuncunun öldüğünü anlaması üzerine futbolcunun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

NOT BULUNDU

Gelişen intihar olayının ardından jandarma ve olay yeri ekibi, evde gerçekleştirdiği incelemede Çekçe yazılmış bir not buldu. Notta yazılan yazı tercüme ettirildi. Çek futbolcuya ait alacak vereceklerin yazılı olduğu bir yazı tespit edildi. İntihar ile ilgili gerçekleştirilen soruşturmaya şok eden bu notta eklenmiş oldu.

SEVGİLİSİNDEN AYRILDI İDDİASI

İntihar eden Çek futbolcunun neden böyle bir şey yaptığı araştırılmaya devam ediliyor.

Jandarma birlikleri, Çek futbolcunun intihar etmesine neden olan ihtimalleri araştırmayı sürdürüyor. Gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda Çek futbolcunun sevgilisinden ayrılması nedeniyle intihar edebileceği ihtimali de ortaya çıktı. Jandarma birlikleri henüz bu konuda herhangi bir ize rastlanılmadığını aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal