Gaziantep'in Başarılı Oyuncusu Pawel Olkowski Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Polonyalı stoper futbolcusu Pawel Olkowski, Gençlerbirliği karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

22.01.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-14:05) Gaziantep'in Başarılı Oyuncusu Pawel Olkowski Açıklamalarda Bulundu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Polonyalı stoper futbolcusu Pawel Olkowski, Gençlerbirliği karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarılı oyuncusu Pawel Olkowski, Süper Lig'in 19. Haftasında 24 Ocak Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacakları mücadele de kazanmaları için ellerinden geleni yapacaklarını ifade edildi.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalar yapan Olkowski, maç maç şeklinde planlama yapmayı doğru bulduğunu ifade etti.

Takımının ligin ilk devresinde Ankara'da MKE Ankaragücü ile yaptıkları karşılaşmada ilk 11'de görev aldığını ve o mücadeleden galibiyetle ayrıldıklarını belirten 29 yaşındaki savunma futbolcusu, şöyle konuştu:
"Belki Ankara'da ikinci şansım olacak. Ancak asıl önemli olan şey, bizim maçı kazanmamız. Bu takım 11 kişiden oluşmuyor. Daha fazlası da gerek. Umarım Gençlerbirliği maçından galibiyet alırız. Bunun için elimizden geleni yapacağız." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal