Gaziantep FK'den TFF'ye Sert Açıklama

Süper Lig takımlarından Gaziantep FK, TFF tarafından Gençlerbirliği karşılaşmasının tekrar edilmemesi üstüne sert bir açıklamada bulundu

14.02.2020-09:53 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-09:50) Gaziantep FK'den TFF'ye Sert Açıklama

Süper Lig takımlarından Gaziantep FK, TFF tarafından Gençlerbirliği karşılaşmasının tekrar edilmemesi üstüne sert bir açıklamada bulundu. "Hakem hatalarının sürmesi kulübümüzü hem maddi hem de manevi olarak zarara uğratmaya devam etmektedir. Türk futbolunun bir an önce içinde bulunduğu bu üzücü durumdan çıkmasını ümit etmekteyiz" açıklamasında bulundu.

TFF yapmış olduğu açıklamada kural hatası sebebiyle tekrar edilmesi hakkında başvuruda bulunulan üç maç için de kararını açıkladı. Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Gaziantep FK arasında yapılan karşılaşmanın da tekrar edilmemesi yönünde karar verildi.

Bu kararın sonrasında Gaziantep FK, sert bir açıklamada bulundu. Gaziantep FK, "Hakem hatalarının sürmesi kulübümüzü hem maddi hem de manevi olarak zarara uğratmaya devam etmektedir. Türk futbolunun bir an önce içinde bulunduğu bu üzücü durumdan çıkmasını ümit etmekteyiz" ifadeleri kullanıldı" açıklamasında bulundu.

"Bu üzücü kural hatasının üzerinden haftalar geçmesine rağmen devam eden fikstürümüzde oynadığımız maçlardaki hakem hatalarının da sürmesi kulübümüzü hem maddi hem de manevi olarak zararlara uğratmaya devam etmektedir. Türk futbolunun bir an önce içinde bulunduğu bu üzücü durumdan çıkmasını ümit etmekteyiz. Kulüp olarak takımımızın haklarını sonuna kadar korumak adına Tahkim Kuruluna başvuru yapacağımızı ve hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal