Gaziantep FK'den Gençliğe Yatırım

Gaziantep Futbol Kulübü, "İnovasyon ve Girişimcilik Sportif Gençlik Platformu" ismiyle büyük bir organizasyonun gerçekleşmesini sağlayacağını duyurdu.

11.02.2020-16:20 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-16:15) Gaziantep FK'den Gençliğe Yatırım
Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, "İnovasyon ve Girişimcilik Sportif Gençlik Platformu" ismiyle büyük bir organizasyon kurulacağını açıkladı.

Gelen açıklamaya göre, her biri 15-30 yaş arasında 42 bireyden oluşacak 100 ekibin kurularak, inovasyon, girişimcilik ve spor üzerine çalışmalar yapması, hem kulübe hem de şehre aidiyet duygusunu geliştirmesi hedefleniyor.

Büyükekşi: "Gençliğin gücünden faydalanmak istiyoruz"

Gençlerin iyi gelişmesinin ciddiyetine dikkat çeken Mehmet Büyükekşi, şu sözleri söyledi:

"Gençlik bizim en önemli varlığımız, geleceğimizdir. Dolayısıyla gençlerimizin gelişen bilim, teknoloji, sanat ve sporla barışık, bu alanlarda dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, günümüzün gerektirdiği donanımlara sahip bir şekilde yetişmeleri, ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Bu platformla, daha güçlü bir Türkiye, daha yaşanabilir bir Gaziantep ve daha başarılı bir Gaziantep Futbol Kulübü için gençlerimizin enerjisinden, fikirlerinden, yani gençliğin gücünden faydalanmak istiyoruz."

"Gençlerimizin donanımlarını artırarak, geleceğe daha iyi hazırlanabilmeleri için çok sayıda etkinlik düzenleyeceğiz. Bu etkinliklerle gençlerimiz, bilimsel, sportif ve sanatsal alandaki donanımlarını artırırken, takım çalışmasını, kardeşliği, memleket sevgisini de öğrenerek, hem ülkesine hem de insanlığa daha faydalı bireyler olacaklardır. Gaziantep'te yaşayan tüm gençlerimizi bu platformda yer almaya davet ediyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal