Gaziantep FK Coronavirüs Testi İçin Başvuru Yaptı!

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni tip coronavirüs sebebiyle oyuncuların antrenmanlara evlerinde devam ettiğini söyledi.

26.03.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-15:00) Gaziantep FK Coronavirüs Testi İçin Başvuru Yaptı!
Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarına verdiği röportajda, liglerin ertelenmesinin bir tatil olmadığını, oyuncuların ve ailelerinin sağlıklarını korumak için izole süreci olduğunu anımsattı.

Ekibin bir aksilik çıkmassa 3 Nisan Cuma günü bir araya geleceğini hatırlatan Büyükekşi, şu sözleri söyledi:

"3 Nisan Cuma gününe kadar futbolcularımız bireysel antrenmanlarını tesislerimizde münferit olarak yapabiliyor. Futbolcularımızın her türlü ihtiyaçları Sportif Direktörümüz Fatih İbradı ve antrenörümüz Erdal Güneş tarafından karşılanıyor. Ayrıca teknik heyetimiz oyuncularımıza bir program hazırladı. Bu bağlamda oyuncularımız evlerinde de bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor."

'Test İçin Başvurduk'


Şu an için en büyük düşüncelerinin insan sağlığı olduğundan bahseden Büyükekşi, "Bu anlamda futbolcularımızın ve kulüp çalışanlarımızın sağlığı ve mutluluğu bizim için çok önemli. Bu yüzden gerekli testleri yaptırmak adına İl Sağlık Müdürlüğüne başvurduk. Ümit ediyorum kısa zamanda gereken işlemler tamamlanacak." ifadelerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal