Gaziantep FK Açıkladı: 'O Forveti İstiyoruz!'

Gaziantep FK Asbaşkanı Müslüm Özmen, takıma transfer etmek istedikleri futbolcuyu açıkladı.

25.08.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-17:27) Gaziantep FK Açıkladı: 'O Forveti İstiyoruz!'

Süper Lig kulüplerinden Gaziantep Futbol Kulübü Asbaşkanı Müslüm Özmen, Rumen teknik adam Marius Sumudica'nın istekleri doğrultusunda, takımın menfaatlerini gözeterek forvet Denis Alibec'i transfer etmek için Romanya kulübü Astra Giurgiu'ya teklifte sunduklarını aktardı. Özmen, verdiği demeçte teknik patron Marius Sumudica'nın transfer raporunda bulunan Alibec'in transfer edilmesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu'nun futbolcusu olan Alibec için görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Özmen, şu ifadeleri kullandı:

"Astra kulübü, Alibec'in ödemeleriyle ilgili de sorunlar yaşıyor. Yıl sonu itibarıyla sözleşmesi bitecek olan oyuncu için hocamızın talepleri doğrultusunda, bu sezon için bonservis ödememek gibi bir planlamamız olmasına rağmen Astra'ya teklif yaptık. Hocamızın kadroda görmek istediği oyuncuyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat hocamızın talepleri doğrultusunda, kulübün menfaatlerini gözeterek, Denis Alibec için teklifimizi Romanya ekibine ilettik. Ancak henüz bir sonuç alabilmiş değiliz. Bundan sonraki süreçte teklifimize olumlu veya olumsuz geri dönüşü bekleyeceğiz."

'KULÜBÜMÜZE YAKIŞIR BİR FORVET ALACAĞIZ'

Takımın transfer komitesinde olan Özmen, "Alibec'i kadromuzda görmek isteriz. Ancak olmazsa olmaz diye bir şart da yok. Teknik heyetimizle koordineli şekilde alternatif isimler üzerinde de çalışıyoruz. Alibec veya başka bir isim mi olur şu an için kesin bir şey söyleyemeyiz ancak Gaziantep FK ismine yakışır bir forveti daha kadromuza katacağız." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal