Gary Medel İsyan Bayrağını Çekti!

Beşiktaş’ın Şilili futbolcusu Gary Medel, maç içinde sürekli mevkisinin değişmesi konusunda veryansın etti.

25.12.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-14:47) Gary Medel İsyan Bayrağını Çekti!

Beşiktaş’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Gary Medel, karşılaşma içinde görev yerinin sürekli değişmesinden dolayı adeta isyan etti, "Bir karşılaşmada 5 farklı yerde oynadım. Asıl yerim orta saha fakat takımdaki problemler nedeniyle defansın her bölgesinde oynuyorum." şeklinde konuştu. Öte yandan 31 yaşındaki oyuncunun puan kaybı yaşadıkları maçların ardından takım arkadaşlarına çıkıştığı da öğrenildi.

Beşiktaş'ta görev verilen her bölgede forma giymesiyle büyük takdir toplayan Gary Medel, sonunda isyan bayrağını çekti.

Süper Lig’in 17. haftasında Kasımpaşa’ya 4-1 kaybedilen maç sonrası yakın çevresine dert yanan Şilili oyuncunun maç içinde pek çok kez mevkisinin değişmesine tepki gösterdiği öğrenildi.

Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in geçen 1.5 sezonda orta sahanın dışında stoper, sağ bek ve sol bekte de görevlendirdiği Medel, Kasımpaşa karşılaşmasında da pek çok defa pozisyon değiştirmek zorunda kalmıştı. Deneyimli orta sahanın maçın ardından yakın arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği sohbette, "Bir müsabaka içinde 5 farklı yerde oynadım. Benim asıl yerim orta saha fakat takımdaki problemler nedeniyle defansın her bölgesinde oynuyorum." dediği kaydedildi.

Şilili yıldızın geçmişte yaşanan puan kayıpları sonrası maçın ardından sonra soyunma odasında bazı takım arkadaşlarına çıkıştığı da belirtildi.

Sahada gösterdiği mücadele ve hırsla Beşiktaş taraftarların en çok sevdiği futbolcuların başında gelen ve kaybetmeye asla tahammül edemeyen Medel’in, "Siz nasıl oyun oynuyorsunuz böyle! Bu nasıl bir laubalilik... Bu şekilde futbol oynamayı sürdürürseniz sezon sonunda hiçbir hedefimize ulaşamayız." sözlerini kullandığı gelen haberler arasında…

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal