Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye Geliyor! İşte Detaylar!

Fenerbahçe'nin bir süredir kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü Garry Rodrigues transferinde son aşamaya geldiği, Arabistan basınında yazıldı.

02.07.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 02.07.2019-09:45)

Fenerbahçe'nin Al Ittihad takımında forma giyen Garry Rodrigues transferinde son aşamaya geldiği iddia edildi. Bir süredir yürütülen görüşmelerin ardından yıldız futbolcunun kiralık olarak transfer edilmesinde her konuda anlaşma sağlandı.

Galatasaray'da başarılı performansıyla dikkat çeken ve sonrasında yüksek bonservis ücretiyle Arabistan'a transfer olan Rodrigues takımdan ayrılmak istiyor. Yüksek maaş aldığı gerekçesiyle takımıyla sorunlar yaşayan Rodrigues, tekrar Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye geliyor mu?

Arabistan basınındaki haberlere göre, Al Ittihad'ın yüksek maaş ve FIFA ile olan sıkıntılar nedeniyle Garry Rodrigues dahil olmak üzere 5 futbolcuyla yollarını ayırma kararının ardından devreye giren Fenerbahçe, Garry Rodrigues'in transferinde son aşamaya geldi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Al Ittihad Teknik Direktörü Sierra, Garry Rodrigues'in geçen sezon hem beklenen performansı gösterememesi, hem de yüksek maaşından dolayı önümüzdeki sezon kadroda olmayacağını açıklamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal