Garry Cook: "Yanlışlıkla Messi'yi alıyorduk"

Manchester City'nin eski CEO'su Garry Cook yaptığı konuşmada komik "Messy" anısını anlattı.

27.12.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-16:05) Garry Cook: "Yanlışlıkla Messi'yi alıyorduk"

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'nin eski CEO'su Garry Cook takımın başında olduğu zamanlarda başına gelen komik "Messy" anısından bahsetti.

2001-2008 sezonları arasında CEO olan Cook, "2008 yılıydı Londra'da kulübün sahibiyle bir konferans konuşması yapıyorduk, konuşmada Paul Aldridge'de vardı. Paul kulüp sahibiyle birlikte çalışan Pairoj Piempongsant'a ne yapmamız gerektiğini sordu. Masaj yaptıran Pairoj ise bize "İşte orası, orası çok kötü" (messy, messy very messy, it getting messy) dedi. Biz bunu duyduktan sonra şaşırdık ve Messi'den bahsettiğini düşündük. Ne yapmamız gerektiğini düşünürken en sonunda ben Messi'ye 82 milyon euroluk teklif götürüp neler olacağını görelim dedim." diyerek sözlerine devam etti.

Messi'yi isteseler birkaç hafta içinde alabileceklerini söyleyen Cook,"Birkaç gün sonra o dönemin Premier Lig başkanı Dave Richards beni aradı ve, "Siz çıldırdınız mı? Gerçekten Messi'ye 82 milyon euroluk bir teklif götürdünüz mü? Barcelonalı yetkililer beni aradı ve bunun bir şaka olup olmadığını sordu. Eğer gerçekse bir kaç hafta içinde anlaşmaya verebileceklerini söyledi" dedi. 2008 yılında da 82 milyon euro çok büyük bir paraydı. Biz o dönem Robinho'yu 37 milyon euroya alıp kulüp rekorunu kırmıştık." dedi ve konuşmasını bitirdi.

Lionel Messi, 2009 senesinde bütün çıktığı 53 karşılaşmalarda toplam 47 gol 13 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal