Gareth Bale, Çin'den Gelen Serveti Reddetti!

Real Madrıd ile ipleri koparıp, Çin'in Jiangsu Suning kulübüyle anlaşan Gareth Bale konusunda herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

29.07.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-11:50) Gareth Bale, Çin'den Gelen Serveti Reddetti!

Kralın takımı Real Madrid'te Gareth Bale krizi yaşanıyor. Teknik Direktör Zidane'nin takımda görmek istemediği açıklamasından sonra ikili arasında ipler iyice gerildi..

İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre Bale, yıllık 22 milyon avro net ücret kazanacağı kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaktı.. İmza için sadece pürüzler kaldığı ve resmi sözleşmenin kısa süre içinde imzalanacağı ifade edilmişti fakat son anda şok bir gelişme yaşandı..

Gareth Bale'nin Çin'de yaşamak istememesi nedeniyle bu transfer son anda suya düştü.

Zidane'nin önümüzdeki sezon planlarında yer almayan 31 yaşındaki futbolcu için menajeri Jonathan Barnett'in avrupadan gelen teklifleri bekledikleri açıklandı.

Jonathan Barnett

"Hakkımızı sonuna kadar koruyacağız. Zidane'nin yaptığı çok yanlış bir davranış. Medya önünde oyuncumu küçük düşürdü. Takımda istemediğini Bale'ye söyleyebilirdi. Onu kulüpten göndermek için üstünkörü bir anlaşmaya razı olmayacağız. Gareth gezegendeki en iyi oyunculardan biri. Sizi temin ederim ki kiralık olarak hiçbir kulübe gitmeyecek.Şu anda Real Madrid oyuncusu ve şuan da Real Madrid'in bir parçası olarak burada kalıyor." açıklamasında bulunmuştu..

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal