GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı Başladı!

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun ve eğlence fuarlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde oyunseverlere kapısını açtı..

05.09.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-15:34) GameX 2019 Uluslararası Oyun ve Eğlence Fuarı Başladı!

E-spor'un önlenemez yükselişi hızla devam ediyor. E-spor alanında profesyonel olan oyuncuların da olduğu GameX oyun fuarı başladı. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük oyun ve eğlence fuarlarından biri olan GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı başladı.

1 MİLYON DOLARI AŞTI

Oyun Tasarımcıları, Geliştiricileri, Yapım ve Yayımcıları Derneği (OYUNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Kendirli, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, oyun endüstrisinin son 10 yılda yıllık bazda yüzde 10'un üzerinde büyüme sağladığını belirterek, Türkiye'de 1 milyar doları aşan oyun ihracatı olduğunu ve Türkiye'deki oyun ekonomisinin yatırımcıların ilgisini çektiğini söyledi.

8 EYLÜL'E KADAR ZİYARETE AÇIK

Giriş ücretleri 20 ila 150 TL arasında değişiyor.GameX Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı'nda; PC ve konsol oyunları, simülatör ve sanal gerçeklik deneyimleri, teknoloji oyuncu ekipmanları, cosplay etkinlikleri, seminerler, atölye çalışmaları, drone ve robot yarışları yer alıyor. Ayrıca alanında profesyonel olan dünyaca ünlü oyuncular da bu etkinlikte yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal