Galibiyet Sevinci Kötü Sonla Bitiyordu! Ne Yaptın Vida?

Hırvatistan’ın 2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turunda Danimarka’yı penaltılarla elediği karşılaşmada, yaşanılan galibiyet sevinci, az kalsın kötü sonla bitiyordu.

02.07.2018-12:58 - (Son Güncelleme: 02.07.2018-12:56)
2018 FIFA Dünya Kupası’nda Hırvatistan’ın penaltı atışları sonrası Danimarka’yı eleyerek çeyrek finale kaldığı karşılaşma sonrası Hırvat oyuncular büyük bir sevinç yaşarken Beşiktaş’ta forma giyen Domagoj Vida, az kalsın maçın kahramanı kaleci Daniel Subasic’i sakatlıyordu.

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası son 16 turu karşılaşmasında Hırvatistan ile Danimarka karşı karşıya geldi. Mücadelenin 90 dakikası 1. dakikada Matthias Jorgensen ve 4. dakikada Mario Mandzukic’in karşılıklı golleriyle 1-1 sonuçlandı. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde de sonuç değişmeyince çeyrek finale çıkan takımı penaltı atışları belirledi.

Hırvatistan’da Milan Badelj ile Josip Pivaric penaltı atışlarından yararlanamazken Danimarka’dan Christian Eriksen, Lasse Schöne ve Nicolai Jörgensen topu ağlarla buluşturamadı. Bu sonuçla Hırvatistan penaltı atışları sonucunda Danimarka’ya 3-2 üstünlük kurdu ve çeyrek final biletini almayı başardı.

Hırvatistan’da günün en başarılı ismi kuşkusuz penaltı atışlarında 3 penaltıya izin vermeyen  33 yaşındaki file bekçisi Daniel Subasic olurken, Danimarka kalecisi Kasper Schmeichel da ikinci uzatma devresinde Luka Modric’in penaltısında gole izin vermedi. Ayrıca seri penaltı atışlarında da 2 penaltıyı kurtaran başarılı kaleci takımının Dünya Kupası’na veda etmesine engel olamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal