Galatasaraylı Yıldız Feghouli'den Skandal Açıklama!

Galatasaray'da yeni transferler Ndiaye, Feghouli, Maicon ve Fernando için imza töreni düzenledi.

15.08.2017-15:13 - (Son Güncelleme: 15.08.2017-18:19) Galatasaraylı Yıldız Feghouli'den Skandal Açıklama!

Galatasaray'da yeni transferler Ndiaye, Feghouli, Maicon ve Fernando için imza töreni düzenledi.

FEGHOULI'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Galatasaray gibi köklü ve geçmişi olan bir kulübe geldiğim için gururluyum. Başkana teşekkürlerimi sunuyorum, bana güvendi ve arkamda durdu sağolsun. beni buralara kadar getirdi. Savaşçı ruhumu Galatasaray'a vereceğim.

FEGHOULI: FENERBAHÇE'DEN TEKLİF ALDIM AMA

Fenerbahçe'de teklif sunda bana. Ama tercihimi başka bir takımdan yana kullandım. Galatasaray'dan teklif aldığımda, şüphe duymadan tamam geliyorum dedim. Futbol anlamında Slaven Bilic ile ilgili bir şey konuşmadık. Türk halkı ile ilgili bana bilgi verdi. Ve Türkler mükemmel insanlar.dedi

Öte yandan Galatasaray, Barcelona'lı yıldız Arda Turan'ı 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Milli oyuncunun Barcelona'dan ayrılış şartlarını konuşmak üzere yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Gelen bilgiye göre Arda Turan, Galatasaray'dan senelik 5 milyon euro maaş alacak. Bu ücretin 3 milyonunu Galatasaray geri kalan 2 milyonunu Barcelona ödeyecek.

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan Dursun Özbek, kulübün gündemindeki konular hakkında geçtiğimiz haftalarda konuşmuştu.

Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen bir sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarının suallerini cevaplayan Dursun Özbek, Fatih Terim ile ilgili; "Şu anda Galatasaray'ın bir hocası bulunuyor. Fatih Terim tartışmalarını yanlış buluyorum. Antrenör arayışı içinde olmadık ve aramıyoruz. 5 yıllık planı yapıyoruz. En ufak şüphemiz dahi olmadı, Igor Tudor Galatasaray'da başarılı olacak kesinlikle" demişti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal