Galatasaraylı Taraftarlardan Sivassporlu Emre Kılınç'a Tepki

Sarı-kırmızılı taraftarlar, gelecek sezon için Galatasaray ile anlaştığı öne sürülen Emre Kılınç'a yönelik olarak son oynanan Sivasspor maçından sonra, "Kulübün kapısının önünden bile geçmesin." şeklinde yorumlar yaptı.

10.03.2020-18:01 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-17:49) Galatasaraylı Taraftarlardan Sivassporlu Emre Kılınç'a Tepki

Galatasaray ligde oynadığı Sivasspor maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılırken gözler, ön protokol imzalandığı iddia edilen Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'a çevrildi. Sivasspor adına goller bu iki isimden gelirken maçta Saracchi ve Emre Kılınç arasında yaşanan bir pozisyon çok konuşuldu. 

Galatasaraylı taraftarlar yaşanan bu pozisyonun ardından Emre Kılınç'ın kendisini yerlere atmasını abartılı buldu ve adı Galatasaray ile anılan genç oyuncuya tepki gösterdi.

"EMRE KILINÇ ALINMAMALI"

Galatasaray taraftarlarının oluşturduğu sosyal medya sayfalarında Emre Kılınç'ın takıma katılıp katılmaması yönünde sorular soruldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar Emre Kılınç'a tepki göstererek, "Kulübün kapısının önünden bile geçmesin." "Emre Kılınç alınmamalı, gelmesi yanlış bir transfer olur." şeklinde yorumlarda bulundu.

Sivasspor'da 4'ncü sezonunu geçiren 25 yaşındaki Emre Kılınç, bu sezon çıktığı 23 maçta 8 gol atıp 6 da asist yaptı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal