Galatasaray'la Anlaşan Radamel Falcao'nun Sözleşmesi Hakkında Tüm Detaylar

Diaz’ı alacak olan Monaco, Kolombiyalı forvete ayrılık vizesi verirken sarı-kırmızılılar işi büyük oranda bitirdi. Falcao ile 6 artı 1 milyon avrodan üç senelik anlaşmaya imza atılacak.

31.07.2019-17:19 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-17:20) Galatasaray'la Anlaşan Radamel Falcao'nun Sözleşmesi Hakkında Tüm Detaylar

Monaco Kulübünün 13 milyon avroluk yıllık ücretten kurtulmak için takımdan göndermeye çalıştığı Radamel Falcao, Galatasaray’a doğru yol aldı. Bilindiği gibi taraftar uzun süredir pazarlık hâlindeydi. Yönetim, Kolombiyalı golcünün istediği 7 milyon avroluk ücreti indirmek için uğraş veriyordu. Son olarak Başkan Mustafa Cengiz yönetimi, Falcao’ya 6+1 milyon avroluk öneri sundu. Golcü oyuncu da büyük oranda ikna oldu.

SÖZLEŞME SÜRESİ 3 SENE

Galatasaray yönetiminin, Radamel Falcao’ya vereceği 6 milyon avroluk garanti ücretin büyük bölümünü sponsorlar karşılayacak. Falcao, lig ve UEFA organizasyonlarında toplam 20 gole ulaştığında da her sezon geçerli olmak üzere artı 1 milyonluk avroluk bonus alacak. Ve sözleşmesi de üç yıllık olacak. Yönetimin önümüzdeki günlerde işi resmiyete dökmesi öngörülürken, taraftardan da beklenti büyük. Transferin gerçekleşmesi hâlinde taraftarların forma satın alarak kulübe destek olması isteniyor. Ki Galatasaraylılar da bu konuda yönetime söz veriyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal