Galatasaray'la Adı Anılan Victor Wanyama'dan Resmi Transfer Açıklaması!

Fatih Terim Fernando'nun transferinden sonra o mevki için Tottenham'da forma giyen Wanyama'yı istiyordu.. Yıldız isim bu transfere son noktayı koydu.

23.07.2019-17:09 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-17:05) Galatasaray'la Adı Anılan Victor Wanyama'dan Resmi Transfer Açıklaması!

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadrosunu yavaş yavaş oturtmaya başlıyor. Yaptığı transferlere şu ana kadar çok az bir miktar bonservis ücreti harcayan sarı kırmızılılar Fernando'nun gidişinden sonra 6 numara mevkisine bir transfer yapmayı planlıyor.

Galatasaray'ın Morgan Schneiderlin ve Josef de Souza ile anlaştığı; ancak Fatih Terim Wanyama'yı istediği ortaya çıktı. Galatasaray yönetiminin Fatih Terim'e bu iki oyuncuyu hazır bir şekilde beklettiği, isteği halinde hemen imza attırabilecekleri iletildi. 

Wanyama'dan Transfer Açıklaması Geldi!

Victor Wanyama: "Tottenham'dan ayrılmayacağım. Önümüzdeki hafta Tottenham idmanlarına geri döneceğim. Spekülasyonlar hakkında fazla konuşmak istemiyorum; çünkü transfer sezonunda kulüplerin bir futbolcu ile ilgilenmesi çok doğal." ifadelerini kullandı.

"Diğer kulüpler hakkında bir şey söyleyemem. Amacım önümüzdeki sezon takımda kalmak. Tottenham ile kontratım sürüyor ve bundan çok memnunum" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal