Galatasaray'ın Yıldızından Çarpıcı Türkiye Yorumu!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Feghouli, kendisi ve Türkiye hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

10.02.2018-13:26 - (Son Güncelleme: 10.02.2018-13:16) Galatasaray'ın Yıldızından Çarpıcı Türkiye Yorumu!

Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli, Cezayir basınına verdiği demeçte Türkiye'deki yaşamını ve sarı-kırmızılı ekipte geçirdiği günlerden bahsetti.

Türkiye'de baskının fazla olduğunu ifade eden yıldız oyuncu ''Türkiye'de taraftarlar oyuncuları çok seviyor. Bu sebeple isteklerini karşılayıp, onlarla bütünleşmelisiniz. Bu da sizin sahada en iyisini yapmanız gerektiği duygusunu açığa çıkartıyor. Şayet baskıyı sevmiyorsanız Türkiye'ye gelmeyin. Türkiye'de bir takıma transfer olduğunuz an, bir ailenin parçası oluyorsunuz. Gelenekleri böyle. Çok sıcakkanlılar, tam bir Akdeniz insanı gibi... Ben de bu sebepten ötürü Türkiye'yi tercih ettim. Bu çok hoş bir duygu'' şeklinde yorumda bulundu.

TÜRKİYE FRANSA VEYA ALMANYA'DAN FARKSIZ

'Mario Gomez ülkedeki bazı terör olaylarını bahane ederek ayrılmıştı? Bu durum seni etkilemedi mi?' şeklinde gelen sorulara cevap olarak:

"Aslında haberlere bakıldığında dünyanın her yerinde bu tip olayların yaşandığını görmektesiniz. Paris banliyölerinde büyüdüm. Hiçbir zaman saldırı olabileceğini düşünmemiştim. Ama oldu. Türkiye bir Fransa veya Almanya'dan farksız. Dolayısıyla bu tür bahaneler ile bu ülkeden ayrılmak ya da bu ülkeye gelmek istememek yanlış." şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal