Galatasaray’ın Yeni Stoperi İtalya’dan! Anlaşma Sağlandı

Ara transfer döneminde kadrosuna golcü takviyesinin yanı sıra bir de savunma oyuncusu katmak isteyen Galatasaray, aradığı ismi İtalya Serie A’da buldu.

25.12.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-15:06) Galatasaray’ın Yeni Stoperi İtalya’dan! Anlaşma Sağlandı

Galatasaray, stoper transferi konusunda rotayı İtalya’ya çevirdi. Sarı kırmızılı kulüpte idari menajerlik görevini sürdüren Şükrü Hanedar’ın Serie A ekibi Lazio’da forma giyen 21 yaşındaki Luiz Felipe’nin transferi konusunda İtalyan yöneticilerle el sıkıştığı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Brezilyalı savunmacı, satın alma opsiyonuyla birlikte yarım sezonluğuna kiralanacak.

Fatih Terim’le çok uzun yıllardır hem Galatasaray döneminde hem de milli takım döneminde birlikte çalışan idari direktör Şükrü Hanedar, İtalya bağlantılarını kullanarak transferde kolları sıvadı.

İtalya’daki ilk yılını Serie B ekibi Salernitana’da kiralık geçirmesinin ardından son iki sezondur Lazio’da süre almayı başaran 1997 doğumlu Luiz Felipe için atağa kalkan Galatasaray, İtalyan yöneticilerle anlaşma sağladı. Geride kalan sezonun devre arasında Yuto Nagatomo transferinde olduğu gibi İtalya’daki bağlantılarını kullanan idari direktör Şükrü Hanedar, Laziolu idarecileri de ikna etmeyi başardı.

Bonservisi 8 Milyon Euro

Luiz Felipe’yi satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda Lazio yöneticileriyle el sıkışan Galatasaray, kulübe 750 bin euro, oyuncuya da yarım sezon için 600 bin euro ücret ödeyecek.

Luiz Felipe Kimdir?

2016 yılında Brezilya ekibi Ituano’dan Lazio’ya 750 bin euro karşılığında transfer olan Felipe’nin şu an piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Geride kalan sezon Lazio’da 31 karşılaşmaya çıkan 21 yaşındaki stoper, bu sezon da toplam 12 resmi müsabakada görev aldı. 1,87 boyundaki Luiz Felip, sağ ayağını kullanıyor. Fatih Terim, sarı kırmızılı ekibin genç yıldızı Ozan Kabak ile çok iyi uyum sağlayacağına inandığı Felipe’nin tekniğini, topu oyuna sokma kabiliyetini ve kesiciliğini çok beğeniyor.

Türkiye

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal