Galatasaray'ın Transfer Gündemindeki Falcao'nun Sözleşme Detayları Belli Oldu!

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Falcao'nun sözleşme detayları belli oldu.

23.07.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-13:39) Galatasaray'ın Transfer Gündemindeki Falcao'nun Sözleşme Detayları Belli Oldu!

Önümüzdeki sezon forvet hattını kuvvetlendırmek isteyen Galatasaray'da Falcao transferi gündeme gelmişti.

Ahmet Bulut, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Falcao'nun Galatasaray'a transferi kolay bir transfer değil ama adım atıldı. Her şey çok sıcak. Transferin olma ihtimali yüzde 50. Bonservissiz gelecek diye bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Falcao'dan Transfer Açıklaması

"Ailemi ve kariyerimi düşünmek zorundayım. Profesyonelce bir karar almam gerekiyor. Millonarios'ta oynama hayalim var ama şu anda Avrupa'da devam etmek istiyorum. Kızlarımızın nerede eğitim alacaklarına eşimle birlikte karar vermeliyim. Birkaç teklif var ama Monaco ile sözleşmem devam ediyor ve oraya katılmam gerekiyor."

Galatasaray'ın ilgisini Biliyorum

Radamel Falcao: "Çıkan haberleri duydum. Galatasaray'ın bana olan ilgisini biliyorum. Bazı yakınlaşmalar da oldu. Ancak daha fazla bir şey söyleyemem. Monaco ile bir yıl daha sözleşmem var." ifadelerini kullandı.
 
Sözleşme detayları belli oldu
 
Fransız medyasında çıkan haberlere göre Kolombiyalı yıldız Galatasaray'dan 3 yıllık sözleşme ve yıllık 6 milyon euro garanti ücret istedi. Falcao imaj haklarını ve bonuslar da talep etti. Galatasaray bu teklifleri de kabul ederken önümüzdeki günlerde bu transfer netlik kazanacak.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal