Galatasaray’ın Saat Değişikliği Talebine Ret

Türkiye Futbol Federasyon, Galatasaray’ın Erzurumspor maçının saat değişikliği talebini reddetti.

27.02.2019-18:20 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-18:20) Galatasaray’ın Saat Değişikliği Talebine Ret

Galatasaray’ın Erzurumspor maçının saatinin değiştirilmesi için yaptığı başvuruyu reddetti. Galatasaray konuyla ilgili açıklama yaptı;

“Bilindiği üzere, 3 Mart 2019 Pazar günü saat 19:00 da oynanacak olan Erzurumspor – Galatasaray maçı için, gerek TFF gerekse yayıncı kuruluş nezdinde maçın daha uygun meteorolojik, saha ve fiziki koşullarda oynanabilmesi ve gündüz saatlerine alınması konusunda, maç saatinin ilan edildiği ilk günden itibaren başvuruda ve müteaddid görüşmelerde bulunduk.

Bu çerçevede, sporcu sağlığını ön plana alarak, maçın daha adil ve eşit şartlarda oynanması için 13:30 ya da 16:00 gibi uygun bir saate alınması yönünde yaptığımız yazılı talebimize karşı; yayıncı kuruluş ve ev sahibi takımın olumsuz görüşleri gerekçesiyle, daha önce ilan edilen gün ve saatte oynanacağı TFF tarafından Kulübümüze bildirilmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

Erzurumspor – Galatasaray Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Oynanacak?

TFF’nin sarı kırmızlı ekibin saat değişikliği talebini reddetmesinin ardından Erzurumspor – Galatasaray maçı 3 Mart Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal