Galatasaray’ın Kamp Kadrosu Belli Oldu! 2 Oyuncu Kadro Dışı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre’ye gidecek Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu.

07.07.2018-11:28 - (Son Güncelleme: 07.07.2018-11:27) Galatasaray’ın Kamp Kadrosu Belli Oldu! 2 Oyuncu Kadro Dışı

2018-2019 sezonu hazırlıkları için bugün İsviçre’ye hareket edecek Galatasaray’da kamp kadrosu açıklandı. Sarı kırmızılı ekibin İsviçre kampı kadrosuna Tolga Ciğerci ve Tarık Çamdal alınmadı.

Öte yandan Younes Belhanda, Fernando Muslera, Bafetimbi Gomis ve Yuto Nagatomo’nun kampa sonradan dahil olacağı belirtildi.

Sarı kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden konuya ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

“İsviçre kampı için kafilemizde yer alan oyuncuların listesi şu şekilde:

Abdussamed Karnuçu, Ahmet Çalık, Ahmet Sivri, Bafetimbi Gomis, Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Eren Derdiyok, Fernando Reges, Garry Rodrigues, İsmail Çipe, Lionel Carole, Maicon Roque, Mariano Ferreira, Martin Linnes, Muğdat Çelik, Ryan Donk, Selçuk İnan, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Sofiane Feghouli, Yunus Akgün.

FIFA Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı forması giydikten sonra turnuvanın ardından sponsor hastanemiz Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde burnundan nefes almasını kolaylaştırmak üzere başarılı bir ameliyat geçiren Younes Belhanda ile Dünya Kupası’nda ülkeleri Uruguay ve Japonya’yı temsil eden Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo, yeni sezon hazırlıkları için izinleri tamamlandıktan sonra takımımızdaki yerlerini alacak. Yurt dışında bulunan Bafetimbi Gomis ise kafilemize İsviçre’de katılacak.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal