Galatasaray'ın Hedefinde Juan Mata Var!

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için güçlü bir oyuncu kadrosu kurmak isteyen Galatasaray, Manchester United'la sözleşmesi biten Juan Mata'ya teklif götürdüğü öğrenildi.

11.06.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-09:05) Galatasaray'ın Hedefinde Juan Mata Var!

Transfer döneminde verim alabileceği futbolcuları gözüne kestiren Galatasaray, gelecek sezon iyi bir kadro ile Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde başarı kazanmak için çalışmalara hız verdi.

Bu çerçevede transfer görüşmelerini artıran sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan İspanyol orta saha Juan Mata'ya teklif götürdü.

3 YILLIK SÖZLEŞME 

Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren ve farklı bir kariyer planlaması yapacağını kaydeden Juan Mata ile görüşmelere başlayan sarı-kırmızılı yönetim, 31 yaşındaki İspanyol futbolcuya 3 yıllık teklif sundu.

NET 4 MİLYON EURO VERİLECEK

Manchester United'dan yılda 6 milyon euro kazanan Juan Mata'ya 4 milyon euro garanti ücret öneren sarı-kırmızılı yönetim, İspanyol futbolcunun talep ettiği imza parasını ortadan kaldırmaya çalışıyor.

Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması, transfer çalışmalarında büyük avantaj sağlıyor.

Son Dakika spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal