Galatasaray'ın Golcüsü Takımdan Ayrılmak İstiyor!

Galatasaray’ın tecrübeli forveti Eren Derdiyok’un takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü.

28.05.2018-11:27 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-11:26) Galatasaray'ın Golcüsü Takımdan Ayrılmak İstiyor!

Galatasaray’ın Türk asıllı İsviçre’li futbolcusu Eren Derdiyok’un takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Tecrübeli forvetin İsviçre’nin Basel ve birkaç Alman kulübünden teklif aldığı, bu teklifleri değerlendirmek istediği ve bu kararını Fatih Terim ile yönetime ileteceği gelen haberler arasında…

Sezonu şampiyon olarak noktalayan Galatasaray'dan ayrılacak oyuncular da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu sezon Fransız golcü Bafetimbi Gomis'in arkasında kulübeye hapsolan Eren Derdiyok'un sürekli olarak forma giyebileceği bir takıma gitme kararı aldığı öğrenildi.

İsviçre Milli Takımı formasını taşıyan 29 yaşındaki forvete en yoğun ilginin Basel'den olduğu belirtiliyor. Basel dışında Alman ekiplerinden de deneyimli oyuncuya teklifler geldiği ifade edildi. Eren Derdiyok'un en kısa zamanda Fatih Terim ve sarı kırmızılı yönetimle ayrılık kararını paylaşacağı bildirildi. Galatasaray ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan tecrübeli forvet transferinde kolaylık isteyecek.

4 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan sarı kırmızılıların, 30 yaşın üstünde bulunan 4 oyuncusu ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Galatasaray yönetiminin Iasmin Latovlevici, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Cedric Carrasso ile yeni sözleşme imzalamayacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal