Galatasaray'ın "Gareth Bale"e Benzetilen Oyuncusu Kampta

Galatasaray’ın geçtiğimiz dönem Gaziantep’ten renkelerine bağladığı ve oyun tarzı Gareth Bale’i anımsatan genç oyuncu Mirza Cihan, A takımın Avusturya kamp kadrosuna dahil oldu.

17.07.2019-20:00 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-20:30) Galatasaray'ın "Gareth Bale"e Benzetilen Oyuncusu Kampta

Türkiye'de gelecek vadeden oyuncular arasında gösterilen ve oyun tarzıyla Real Madrid'in başarılı Gallerli topçusu Gareth Bale'i anımsatan Mirza Cihan, forvet arkası, sol açık ve orta saha mevkilerinde forma giyiyor.

6 YAŞINDA TOPLA TANIŞTI

Hızı, sert şutları, ileri oyun görüşü ve başarılı paslarıyla öne çıkan Mirza Cihan, futbola 6 yaşında başladı. 2016-2017 sezonunun ortalarından itibaren Gazişehir Gaziantep ile profesyonel sözleşme imzalayan Mirza, A takım kadrosuna dahil olduktan kısa bir süre sonra Galatasaray scout ekiplerinin dikkatini çekmiş ve sarı-kırmızılılara transfer olmuştu. 

TAKIMDAKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRMAK İSTİYOR 

Genç futbolcular Metehan Mertöz, Mustafa Kapı, Ali Yavuz Kol, Atalay Babacan, Batuhan Şen, Berk Balaban ve Gökay Güney ile birlikte Galatasaray'ın sezon başı kampına dahil edilen Mirza Cihan, kamptaki performansı ve yeteneğiyle takımdaki yerini sağlamlaştırmaya çalışacak.  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal