Galatasaray'ın B Planı Bruma

Galatasaray’ın 15 milyon Euro’ya Leipzig’e sattığı, ardından da PSV’ye transfer olan Armindo Bruma’yı planlarına dahil etti.

27.03.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-11:35) Galatasaray'ın B Planı Bruma

Galatasaray'ın coronavirüs salgınının takımı tehdit ettiği bu durumda ilk önceliği futbol değil fakat kulübün profesyonelleri çalışmalarını evlerinden de olsa devam ettirmek için mesai harcıyor. Sarı-kırmızılıların, Leipzig'e 15 milyon Euro'ya gönderdiği ve oradan da PSV’nin yolunu tutan Armindo Bruma'nın durumu, teknik patron Fatih Terim'in bilgisi dahilinde kulüp çalışanları içinde gündeme getirildi. PSV'de istenileni veremeyen Bruma'yı göndermek için çalıştığı biliniyor.

SATILACAKLAR LİSTESİNDE

18 yaşındayken Galatasaray'a transfer olan ve devamlı takip edilen Bruma transferi tekrardan masaya yatırıldı. Sarı- kırmızılı yetkililerin, futbolcu ve menajeri ile iletişime geçtiği belirtildi. Galatasaray'ın ilk tercihi Onyekuru'nun alınmasıyken, Bruma transferi de planlar dahilinde.

PERFORMANSI YETERLİ BULUNMADI

Galatasaray'ın 15 milyon Euro'ya Leipzig'e gönderdiği Bruma, 1 Temmuz 2019 tarihinde aynı bonservise PSV'ye katıldı ve 2023 senesine kadar sözleşmesi bulunmakta. Hollanda takımında bu sezon 18 karşılaşmada oynadı ve 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Büyük beklentilerle PSV'ye imza atan Portekizli yıldızın bu performansı yeterli görülmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal