Galatasaray'ın Açıklaması Doğru Değil!

BEIN MANŞET programında spor yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı kırmızılı takımın son durumunu değerlendirdi.

18.02.2020-11:42 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-11:31) Galatasaray'ın Açıklaması Doğru Değil!

Fatih Terim Yönetiminde Galatasaray Süper Lig’de üst üste 6. Galibiyetini alarak derbiye odaklandı. BEIN MANŞET programında spor yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı kırmızılı takımın son durumunu değerlendirdi.

Muslera, çok değişik bir standart. Şu anda ona benzetebileceğimiz bi' Uğurcan performansı var. o seviyede başka bir performans yok ligde. Muslera, herkesi kötü gösteriyor. Lemina'dan sağlıklı bir haber gelirse Galatasaraylılar'ın içi daha rahat olur. Lemina olmadan bu fikstürü götürmek kolay olmaz. Çünkü Lemina çok ekstra ve kalpten oynuyor.

Bütün hikayeyi başa saralım. Şampiyonlar Ligi'nde başarısızlık, ligin ilk yarısında kötü futbol, neredeyse herhangi bir 11'i belirleyememe... Teknik direktör ve yönetim arasında çekişme var. Bütün bunların içerisinde ayakta kaldı kadro. Bu çok bir karakter gösterisi ve bunun sebebi de Fatih Terim.

Mustafa Kapı bir potansiyel oyuncudur, sadece o kadar. 4 sene sonra anlayacağız neyin doğru, neyin yanlış olduğunu; kimin haklı, kimin haksız olduğunu. Ancak şunu söyleyeyim, bu açıklama doğru değil, daha kibar bir şekilde yapılabilirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal