Galatasaray'ın Acı Günü!

Galatasaray Kulübü eski divan kurulu başkanı Prof. Dr. Oğuz İmregün hayatını kaybetti.

21.04.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-16:27) Galatasaray'ın Acı Günü!

Galatasaray Kulübünün eski divan kurulu başkanı Profesör Doktor Oğuz İmregün, vefat etti.

Sarı-kırmızılı ekip resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, İmregün'ün hayatını kaybetmesinin acısının yaşandığını belirterek, kendisinin Galatasaraylılar tarafından her zaman hatırlanacağını vurguladı.

Galatasaray Kulübünün resmi sitesinden yayınladığı açıklamanın tamamı şöyle:

"Binlerce hukukçu yetiştirmiş ticaret hukuku hocamız, camiamızın çok değerli ismi, Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun eski başkanı, Galatasaray Yardımlaşma Vakfı Kurucu Başkanı, eski Galatasaraylılar Cemiyeti Başkanı Prof.Dr Oğuz İmregün'ü kaybettik. Ülkemizin değerli hukuk insanlarından, Galatasaraylıların kalbinde çok önemli bir yer edinmiş olan Prof.Dr Oğuz İmregün ülkemiz ve camiamız için başardıkları ile her zaman hatırlanacaktır. Yarın Şakirin Camisi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından ebediyete uğurlayacağımız İmregün'e Allah'tan rahmet, İmregün ailesine, sevenlerine, Galatasaray ve Türk hukuk camiasına sabır ve başsağlığı dileriz."

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Aytemiz Alanyaspor’la deplasmanda karşılaşacak sarı kırmızılı ekip, mücadeleye İstanbul'daki taraftarından yoksun çıkacak.

Türk Hava Yolları'nın Alanya - Gazipaşa seferi olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edildi. Bu gelişme sonrası Galatasaray taraftarları ve sarı kırmızılıları takip eden basın mensupları havalimanında kaldı. Yaşanan problemin çözülememesi halinde, İstanbul'daki taraftarlar ve basın mensupları Alanya deplasmanındaki yerlerini alamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal