Galatasaray'ın 3. Forması Belli Oldu! İşte Sürpriz Renk Tercihi!

Galatasaray'ın 2019/2020 sezonunda giyeceği 3. formanın tanıtımı yapıldı.

16.09.2019-15:17 - (Son Güncelleme: 16.09.2019-15:02)

Galatasaray'ın bu sezon giyeceği 3. formanın lansmanı yapıldı. Taraftarları için özel tasarlanan ve farklı bir konsept ile piyasaya sürülen bu forma kısa sürede sosyal medyada gündem haline geldi.

Çıkarılan ilk 2 formaya ilgilinin bir hayli fazla olmasından ötürü bu formanın da fazlasıyla satılması bekleniyor. Galatasaray taraftarının özellikle Falcao transferinden sonra formalara adeta hücum ettiği öğrenildi.

Galatasaraylı taraftarlar Falcao'nun formasını almak için GS Store mağazasına hücum etti. Hal böyle olunca GS Store buna dayanamadı. Kasımpaşa maçında golle buluşan Falcao, sarı kırmızılı takımın taraftarlarıyla iyice bütünleşti. GS Store'de bugüne kadar en çok forma satışı yapılan oyuncu olma yolunda ilerleyen Kolombiyalı yıldız şimdiden İstanbul'a damgasını vurdu.



A HARFİ BİTTİ

Radamel Falcao’nun forması için GS Store mağazalarına akın etti. Yaşanan yoğun ilgi sonrasında ‘A' harfi tükendiğinden taraftarlar, formalarının sırtlarına ‘Falcao' yazdıramadı. GS Store’lara şimdi A harfi nakliyatı yapılıyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal