Galatasaray'ın 100 Milyon TL’lik Planı!

Galatasaray yönetimi; Falcao, Belhanda ve Feghouli'nin satışında yalnızca bonservisleri düşünmüyor. Sarı- kırmızılılar, kadroda en çok para kazanan yıldızları yollayarak, maaş yükünden de kurtulmayı planlıyor.

27.05.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-13:04) Galatasaray'ın 100 Milyon TL’lik Planı!

Coronavirüs salgını sonrasında dünyada birçok ülke futbol liglerini iptal etti. Kalan ligler ise zorunlu olarak karşılaşmaları seyircisiz oynatıyor. Türkiye’de de Süper Lig’in 12 Haziran’da devam etmesi düşünülürken takımlar, taraftar gelirlerini kasasına götüremeyecek. Bununla birlikte lisanslı ürün satışları da inanılmaz seviyede azalacak. Birçok sponsor yavaş yavaş futboldan ellerini çekerken, takımlar da maliyetleri aşağıya indirmek için çareler arıyor.

OLAĞANÜSTÜ ŞARTLAR

Galatasaray Yönetimi, olağanüstü şartlar nedeniyle önlem haritasını çıkardı. Yapılan haberlere göre; Kadroda en çok para kazanan oyuncular içerisinde bulunan Falcao, Belhanda ve Feghouli, teklif verilmesi durumunda elden çıkarılacak. Yönetim, bu ayrılıklarda kazanacağı bonservis ücretleri ile birlikte bu 3 oyuncunun kazandığı yüksek maaşlardan da kurtulmayı planlıyor. Ortadaki fiyat gerçekten inanılmaz.

BONUS ŞARTLAR BULUNMAKTA

Radamel Falcao yıllık 5, Feghouli 3 milyon 850 bin, Belhanda ise 3 milyon 350 bin euro net maaş kazanıyor. Bu fiyatların tamamı neredeyse 91 milyon TL’ye denk geliyor. Fakat bu oyuncuların kontratlarında birçok bonus maddesi var. Örneğin puan başı 5 bin euro kazanıyorlar. Yani bir karşılaşmada Galatasaray berabere kalırsa 5, galip gelirse 15 bin euro daha alıyorlar. Toplam fiyat 100 milyon lira civarı ediyor. Yönetim, olası satışlar için gerekli kolaylığı sağlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal