Galatasaray'ı Şampiyonluk Yarışından Koparan Alper Ulusoy'un 6 Skandal Kararı

Galatasaray - Gaziantep FK maçında düdük çalan Alper Ulusoy'un gösterdiği yönetim tüm futbolseverlerin tepkisini çekti.

22.06.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-12:35) Galatasaray'ı Şampiyonluk Yarışından Koparan Alper Ulusoy'un 6 Skandal Kararı

Dün akşam TT Stadı’nda inanılmaz bir maç yöneten ve sadece Galatasaraylıların değil tüm futvbolseverlerin tepkisini toplayan Alper Ulusoy verdiği kararlarla kafalarda kocaman soru işaretleri bıraktı.

'ALPER ULUSOY MAÇA BİLENEREK ÇIKMIŞ'

Maçın 1.dakikasından 90+15’e kadar verdiği kararlarla özellikle Galatasaray camiasını çıldırtan Alper Ulusoy, hakem otoriteleri tarafından da sert bir dille eleştirilirken, kaybedilen 2 puanın ardından Fatih Terim’in ‘Artık çalışmakla bir şeyin olmadığının farkındayız’ açıklamaları gelinen son durumu gözler önüne serdi. Bitiş düdüğüne kadar tartışma yaratacak pozisyonların altına imza atan Ulusoy hakkında ‘Maça bilenerek, kasıtlı çıkmış’ yorumları yapılırken, 38 yaşındaki hakemin dün akşam 90+15’te verdiği ‘endirek serbest vuruş kararı’ ise sarı kırmızılı teknik heyete ve futbolculara saç baş yoldurttu.

İşte hakem Alper Ulusoy’a tepki gösteren Galatasaraylıların isyan ettiği bazı pozisyonlar;

1- Nizami bir hareket sonrası önce topa sonra rakibin ayağına dokunan Mariano’nun ilk fırsatta sarı kart alması (Mariano Başakşehir maçında yok)

2- Saracchi’nin faul yaptığı tartışılan pozisyonda sarı kartla cezalandırılması

3- Okan Kocuk’a hiç bir uyarı yapmadan ‘zaman geçiriyorsun’ diye sarı kart kart vermesi

4- Oğuz Ceylan’ın Jimmy Durmaz’a yaptığı net faulu görmemesi. (O pozisyon golle sonuçlanmış Ulusoy VAR’ın uyarısıyla golü iptal etmişti)

5- VAR’da Kayode’nin attığı golü iptal eden Alper Ulusoy’un kendisine sert tepki gösteren, alkışlayan Gaziantep FK oyuncularını görmezden gelmesi ve bu futbolcuları kartla cezalandırmaması

6- Kaleci Okan Kocuk’a ‘Topu fazla tuttun’ diye Galatasaray alehine endirek serbest vuruş kararı veren Alper Ulusoy’un daha önce yönettiği maçlarda böyle bir karar vermemesi ve sarısı olan tecrübeli kaleciyi ‘Zaman geçirme sebebiyle’ ikinci sarıdan oyundan atmaması.

Maç sonunda Galatasaray'da 6 futbolcu sarı 1 futbolcu kırmızı kart görürken, Gaziantep FK'da ise sadece Kenan Özer sarı kart aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal