'Galatasaray'ı Derbide Avantajlı Görüyorum'

Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giymiş olan eski futbolcu Fatih Akyel, derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

20.02.2020-12:12 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-12:03) 'Galatasaray'ı Derbide Avantajlı Görüyorum'

Galatasaray ve Fenerbahçe’de forma giymiş olan eski futbolcu Fatih Akyel, derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Ligin ikinci yarısında güzel bir lig oluyor. 6-7 takımın şampiyonluk iddiası var. Güzel, heyecanlı geçiyor. Bu hafta derbiler var. Bu derbiler bu ligin kaderini belirleyecek gibi. Derbiler güzeldir. Ben iki tarafta da derbi oynamış biriyim. Bu hafta sonu da güzel bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'nin mutlak kazanması gereken bir maç. Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray mağlubiyeti ile ligden kopabilir. Galatasaray'da oradan puan veya puanlar alıp yoluna devam edebilir. Galatasaray kazanırsa çok büyük bir avantaj sağlayabilir. Hafta sonu bizi çetin bir derbi bekliyor.

Biz takım olarak 'o sene' bu sene demedik çünkü orada 1999'da en son kazanan takımdık. 2-1 kazanmıştık. Bizden sonra galibiyet olmadı. Galatasaray-Fenerbahçe derbileri dünya derbileridir. Türkiye'de hayat durur, hafta sonu da öyle olacaktır. Fenerbahçe'nin riskleri daha büyük. Çünkü geçen hafta alınan Ankaragücü mağlubiyeti çok ağır bir yara verdi. Bu yarayı telafi etmek isteyecektir. Galatasaray ise puan veya puanlar alıp yoluna devam etmek isteyecektir. 6'da 6 yapan dolu dizgin giden bir Galatasaray var.

Bu sefer Fenerbahçe'de daha bir stres olacak. Fenerbahçe ligden kopma noktasına geldi. İki, üç tane oyuncusu sakat. Takımın ve hocanın üzerinde ciddi bir baskı olacaktır. Mutlak kazanmaları gereken bir maç. Bu sefer Galatasaray'ı biraz daha avantajlı görüyorum. Daha stressiz ve cesur oynayacaktır. Fenerbahçe'nin ciddi savunma problemleri var. Fatih Terim, bunun üzerine de çalışıyordur. Bundan Galatasaray yararlanmak isteyecektir.

Bu hafta ligde ipler çözülecektir. Beşiktaş-Trabzonspor maçı da var. Beşiktaş kaybeder ise ligden de kopabilir. Trabzonspor'da iyi bir gidişat var. Ligin ikinci yarısında çok iyi gidiyorlar. Galatasaray ve Trabzonspor'un önümüzdeki 3-4 hafta içinde kafa kafaya geleceğini düşünüyorum. Belki bir de Başakşehir. Bu sene gayet iyi oynuyor. Onlar bu iki takımı arkadan takip edecektir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal