Galatasaray'dan Trezeguet Hamlesi!

Garry Rodrigues’in transferi konusunda Al Ittihad takımıyla anlaşma sağlayan Galatasaray, yıldız kanat oyuncusunun yerini tanıdık bir isimle doldurmayı planlıyor.

05.01.2019-13:39 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-13:37) Galatasaray'dan Trezeguet Hamlesi!

Sarı kırmızılı ekip, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad’la Garry Rodrigues konusunda anlaşmaya varırken, Yeşil Burun Adalı oyuncunun yerini de Kasımpaşa’nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet ile dolduracak.

Yaz transfer döneminde de Mısırlı kanat oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, bu kez teknik direktör Fatih Terim'in çok istediği 24 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamayı hedefliyor.

Kasımpaşa formasıyla sezonun ilk devresini 5 gol, 5 asistle tamamlayan Mısırlı oyuncu için Kasımpaşa yönetimi ile kısa sürede masaya oturulacağı öğrenildi. Başarılı futbolcunun da Galatasaray’a sıcak bakması, bu transferde sarı kırmızılı yönetimin elini güçlendiren önemli bir detay olarak göze çarpıyor.

Belçika’nın Anderlecht takımından 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Trezeguet, lacivert beyazlı ekiple 50 karşılaşmaya çıktı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 21 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal