Galatasaray’dan Transfer Bombardımanı!

Galatasaray Doğa Sigorta, transferde çalışmalara başlarken anlaşmaya varılan sporcular da açıklandı. Tam 4 sporcu ile anlaşmaya varan Galatasaray bombaları art arda patlattı.

16.07.2020-17:05 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-16:57) Galatasaray’dan Transfer Bombardımanı!

Takımdaki birçok önemli yıldızı kaybeden Cimbom, ilk olarak Alex Hamilton TOFAŞ'tan Barış Ermiş, MZT Skopje'den Ragıp Berke Atar ve genç basketçi Eray Aydoğan'ı transfer etti.

beIN SPORTS'un yaptığı habere göre Galatasaray, geçen sezon Maccabi Rishon LeZion’da görev yapan 26 yaşındaki basketçi ile de 1+1 senelik bir prensip anlaşmasına vardı.

YERLİ ROTASYONU DA DÜŞÜNÜLDÜ

Yerli rotasyonunda Ayberk Olmaz ve Caner Erdeniz ile kontrat yenilenirken kaptan Göksenin Köksal ve Yiğit Arslan'ın da gelecek sezon takımda olacakları belirtildi.

Galatasaray'dan verilen resmi açıklama ise şöyle:

'Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız 2020-2021 sezonu için yerli oyuncu rotasyonunu tamamladı.

Takımımız yeni sezon iç transfer çalışmaları kapsamında beş yeni sözleşme imzaladı.

Son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezonu MZT Skopje formasıyla geçiren ve alt yaş kategorilerinde milli takımımızın önemli oyuncularından olan 20 yaşındaki potansiyelli uzun Ragıp Berke Atar ise takımımıza yeni katılacak bir diğer isim olacak. Oyun kurucu rotasyonumuza derinlik katacak olan ve yine alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen 2000 doğumlu Eray Aydoğan da takımımızın bir diğer yeni transferi oldu.

Geçtiğimiz iki sezonda sarı kırmızılı formayı giyen oyuncularımız Ayberk Olmaz ve Caner Erdeniz ile ise sözleşme yenilendi. Hali hazırda kulübümüzle sözleşmeleri devam eden kaptanımız Göksenin Köksal ve genç yıldızımız Yiğit Arslan da gelecek sezon kadromuzda yer alacaklar.

Takımımızda dış transfer çalışmaları ise tüm hızıyla devam etmektedir ve kamuoyu kısa sürede gelişmelerden haber edilecektir.

Galatasaray ailesine yeni katılan oyuncularımıza hoş geldin dileklerimizi iletir, başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmelerini temenni ederiz.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal