Galatasaray’dan Trabzonspor’a Teşekkür Mesajı!

Galatasaray, Trabzonspor formalı bir grup tarafından Beyoğlu GS Store’a yapılan saldırı sonrası olayı kınayan ve özürlerini ileten Trabzonspor’a bu davranışından dolayı teşekkür etti.

17.12.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 17.12.2018-16:15) Galatasaray’dan Trabzonspor’a Teşekkür Mesajı!

Sarı kırmızılı kulüp, bordo mavili ekibin genel sekreteri Ömer Sağıroğlu tarafından yapılan özür açıklamasına resmi internet sitesi üzerinden yanıt verdi. Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor Kulübü yönetimine, meşum olayı kınamada gösterdikleri tavırdan dolayı teşekkür ederiz." denildi.

Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Beyoğlu GSStore’a yapılan meşum saldırı sonrası Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu tarafından bugün (17 Aralık 2018) Trabzonspor Kulübü’nü temsilen yapılan açıklama ile saldırı kınanmış ve Camiamızdan özür dilenmiştir.

Ayrıca Trabzonspor’un Başkanı Sayın Ahmet Ağaoğlu, bugün Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’i arayarak olaydan dolayı derin üzüntülerini ve özürlerini bildirmiş ve bu olaya dahil olarak saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınamıştır.

Trabzonspor Kulübü yönetimine, meşum olayı kınamada gösterdikleri tavırdan dolayı teşekkür ederiz.

Bu saldırıyı yapan kişilere ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli yasal süreç başlatılmıştır.

Sporun, camialar ve tüm paydaşlar adına barış, dostluk, kardeşlik içinde bir yarış olduğunu bu vesileyle yeniden hatırlatır; “rakibe saygı, kendine saygı” ilkesi içinde, şiddetin asla yaşanmadığı bir mücadele ortamı dileriz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal