Galatasaray'dan Sonra Fenerbahçe'de 'Hatem Ben Arfa' Harekatı

Galatasaray’ın transfer etmek istediği Hatem Ben Arfa’da sürpriz bir gelişme yaşandı Fenerbahçe’nin de Ben Arfa için devreye girdiği öğrenildi.

01.01.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-17:33) Galatasaray'dan Sonra Fenerbahçe'de 'Hatem Ben Arfa' Harekatı

Galatasaray’ın transfer etmek istediği Hatem Ben Arfa’da sürpriz bir gelişme yaşandı Fenerbahçe’nin de Ben Arfa için devreye girdiği öğrenildi.

Devre arasında şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’den sürpriz bir transfer atağı.
Bonservisi elinde bulunan Hatem Ben Arfa'nın devre arası transfer döneminde bir takıma imza atması belirtilirken,

Fransız medyasında bir haber gündeme atıldı, ilk olarak Galatasaray'ın bu transfer için temasa geçtiğini duyurmuştu. Bu kez Fransa basınından Fenerbahçe iddiası yazıldı.

En son Fransız ekibi Rennes’te forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, çalışmalarına özel olarak tek başına devam yapıyor. Genoa, Sampdoria, Nantes, Real Betis, Lyon ve Flamengo'nun transfer gündeminde olan Hatem Ben Arfa için Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'nin de temasa geçtiği belirtildi.

Fransız medyasında çıkan habere göre, "Galatasaray'ın 18 ay için 4,5 milyon euro teklif ettiği Ben Arfa için İstanbul'dan Fenerbahçe de devrede" ifadelerinde bulundu.

Sarı lacivertlilerin Fransız futbolcu Ben Arfa'nın durumunu ve maddi beklentisi hakkında bilgi topladığı vurgulanırken, kısa zamanda Fenerbahçe’den resmi teklifte bulunacağı belirtildi.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal