Galatasaray'dan Son Gün Transfer Bombası

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'e göz koydu. Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da listesine giren Alpaslan Öztürk için Fatih Terim'in de onay verdiği ve görüşmelerin başladığı söylendi.

30.01.2020-00:02 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-23:58) Galatasaray'dan Son Gün Transfer Bombası

Ara transfer döneminin son günlerini hareketli geçiren Galatasaray, savunma hattı için alternatifini Süper Lig'de buldu. Cimbom, Göztepe'nin başarılı futbolcusu Alpaslan Öztürk'ü transfer etmek için Ege ekibiyle görüşmelere girişildi.

FATİH TERİM ONAY VERDİ

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Fenerbahçe ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Alpaslan Öztürk için Fatih Terim'in de onay verdiği öğrenildi. Kontenjanı doldurmayacak olmasının yanı sıra, savunma ve ön liberoda görev alabilmesi sebebiyle Fatih Terim'in gözüne giren gurbetçi futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor.

Türkiye'de daha önce 1. Lig'de Elazığspor formasıyla 32 maça çıkıp 8 gol, 1 asistle oynayan 26 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de ise Eskişehirspor, Kasımpaşa ve Göztepe formalarıyla toplamda 87 maça çıkıp 6 gol ve 2 asist kaydetti.

Ligin ilk yarısında Göztepe formasıyla 14 maça çıkan Alpaslan, 1'i Fenerbahçe'ye penaltıdan olmak üzere 3 gol attı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal