Galatasaray'dan Ryan Donk Kararı

Belçika ekibi Club Brugge ile adı geçen Ryan Donk hakkında son karar verildi. Fatih Terim'in isteğiyle deneyimli futbolcunun kontratı 1 sene daha uzatılacak.

31.03.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-15:27) Galatasaray'dan Ryan Donk Kararı

Galatasaray'da, bir dönem 'İstenmeyen adam’ olan ve Fatih Terim ile 'Takımın jokeri’ haline dönen Ryan Donk, dün 34. yaşına girdi. Hollandalı yıldız, Teknik Direktör Fatih Terim'in en güvendiği oyuncuların başında gelirken, Christian Luyindama'nın sakatlığında defansın yükünü çekti. Teknik ekip, kontratı haziran ayında bitecek olan Donk'la alakalı yönetime olumlu rapor sunarken, deneyimli oyuncuyla daha az bir ücret karşılığında 1 senelik yeni kontrat yapılması amaçlanıyor.

VAZGEÇMEYE NİYETİ YOKTU

Ryan Donk, Galatasaray'da bu sezon 32 karşılaşmada 2244 dakika sahada kaldı ve 3 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Hollandalı futbolcu, geçtiğimiz sezon da kontratındaki özel maddeden ötürü kulüpte 1 sene daha kalmıştı. Fakat böyle bir madde yapılmasaydı bile Fatih Terim'in sezon başında da Hollandalıdan vazgeçme düşüncesi yoktu. Dün doğum günü olan yıldızla en kısa zamanda iletişime geçilecek. Ryan Donk'un da herhangi bir problem çıkarması tahmin edilmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal