Galatasaray'dan Oyunculara Büyük Prim

Galatasaray kulübü, hem Ligde hem de kupada şampiyonluk gelmesi durumunda futbolcularına 20 milyon Euro'ya yakın prim dağıtacak.

25.04.2019-16:29 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-16:22) Galatasaray'dan Oyunculara Büyük Prim

Galatasaray, bu sezon ligde ve kupada şampiyonluk yaşarsa prim uygulamasını yeniden devreye sokacak. Sarı-kırmızılı futbolculara uzun süredir sözleşmeleri dışında prim vermeyen yönetim, kesenin ağzını açmayı planlıyor.

Galatasaray yönetiminin, oyuncularına vereceği primin toplamda 20 milyon Euro'ya yakın olduğu belirtildi. Primin dağılımını ise teknik direktör Fatih Terim yapacak. Futbolcular arasında verilecek miktar, sezonluk performansa göre belirlenecek.

Çifte şampiyonluk beklentisi içinde olan Galatasaray'da, prim konusunun oyuncular üzerinde olumlu etki yaratması bekleniyor. İki kulvarda da hedefe ulaşılması durumunda sarı-kırmızılılar dala fazla para kazanmış olacak.

TERİM'DEN UYARI GELDİ

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Malatyaspor maçı öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulundu.

Terim, 'Son yıllarda Malatya'da lig maçları bizim için kötü geçiyor. Bu istatistiği kupa yansıtmamamız gerekiyor. Malatya'da alacağımız iyi sonuçla sadece finale kalmaz, ligdeki zorlu maçlar öncesi moral de buluruz' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal