Galatasaray'dan Örnek Hareket

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşası sona eren otel için harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetim, otel için düşünülen ve şu sıralar boş olan 182 odalı binayı ihtiyaç duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine ücretsiz sunacak.

09.04.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-11:33) Galatasaray'dan Örnek Hareket

Galatasaray, coronavirüs salgını süresince gönderdiği bağışla elini taşın altına koyarken bir yardıma daha imza atmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı idareciler planladıkları çalışma ardından Mecidiyeköy'de boş haldeki oteli gerek duyulması halinde Sağlık Bakanlığı'nın emrine sunacağını belirtti.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Bu planı hayata sunmak isteyen Başkan Mustafa Cengiz'in yönetim kurulundaki kurmaylarına, "Devletimizin hem maddi hem manevi olarak yanında olmalıyız. Mecidiyeköy'deki binayı da ihtiyaç duyarlarsa Sağlık Bakanlığı'nın emrine tahsis edelim. Konum itibariyle lojistik bir yer" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Uzun süredir boş olarak kalan ve otel için tasarlanan binada 182 odaya sahip. Ayrıca binanın zeminden aşağıya 6 katı daha bulunmakta. 17 bin metrekare kullanım yeri olan bina için Galatasaray yönetimine daha önceden otel veya hastane olarak senelik 10 milyon TL kiralama ücreti ile teklifler sunulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal