Galatasaray'dan Modric Harekatı !

Hagi, Popescu, Filipescu ve Adrian İlie gibi Romanyalı efsanelerle büyük başarılar elde eden G.Saray, iki Rumen yetenek için transfer çalışmalarını başlattı.

21.06.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-10:54)

Transfer çalışmalarına hız veren G.Saray, hedef olarak Rumen futbolculara yöneldi. Cim Bom, Romanya Milli Takımı’dan George Puscas ile 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau’yu transfer listesine ekledi.

Sarı-Kırmızılı kulübün futbolcu izleme birimi tarafından teknik heyete sunulan rapor doğrultusunda temas kurulan iki isim için hem “takıma katkı sağlar hem de yatırım değeri taşır” görüşü hakim oldu. Rumen menajer Gigi Becali’yle pazarlıkların sürdüğü belirtildi.

RUMEN MODRİC

Romanya'da küçük yaşta İnter altyapısına girme başarısı gösteren Puscas, geçen sezon Serie B’de Palermo formasıyla 33 maçta 9 gol, 3 asist kaydetti. 4 kez milli olan 1.88 boyundaki santrfor için İtalyanlar’ın 5 milyon euro bonservis istediği, G.Saray’ın ise 3 milyon teklif ettiği öğrenildi. Romanya’da Craiova forması giyen Cicaldau ise Modric’e benzetiliyor. Genç futbolcunun Almanya’dan da taliplerinin olması değerini yükseltiyor. Aslan’ın bu transferi 5-6 milyon euroya halletmesi öngörülüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal