Galatasaray’dan Kulüpler Birliği Kararı!

Galatasaray, Kulüpler Birliği Vakfı'nın 28 Kasım Çarşamba günü yaptığı açıklamaya resmi internet sitesinden sert bir yanıt verirken, açıklamanın geri çekilene ya da düzeltilene dek vakfın toplantılarına katılmayacağını duyurdu.

05.12.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 05.12.2018-10:10) Galatasaray’dan Kulüpler Birliği Kararı!

Galatasaray Spor Kulübü, Kulüpler Birliği Vakfı’nın, sarı kırmızılı ekibe yönelik yaptığı açıklamanın geri çekilene veya tüm paydaşların vicdanını rahatlatacak biçimde düzeltilene dek vakfın toplantılarında yer almayacağını açıkladı.

Sarı kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Türk futbolunun birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik bu açıklama, sonuçsuz kalacak bir çabanın eseridir. Bu aşamada, Galatasaray Spor Kulübü olarak, söz konusu açıklama geri çekilene veya tüm paydaşların vicdanını rahatlatacak biçimde düzeltilene kadar Kulüpler Birliği Vakfı tarafından düzenlenen toplantılara katılmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz." denildi.

Galatasaray’ın Kulüpler Birliği Vakfı’nın kuruluşundan beri üyesi olduğunun ve yönetim kurulunda da yer aldığının anımsatıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

"Kulüpler Birliği Vakfı’nın, yönetim kurulu kararı olmaksızın, 28 Kasım 2018 Çarşamba günü yapmış olduğu yazarı bilinmeyen, her üyeye ayrı anlatıldığı görülen açıklama, Türk futbol ailesini derinden yaralamıştır. Bu, Türk futbol camiasını ayrıştırmaya, ötekileştirmeye ve bölmeye yönelik, haddini aşan bir bildiridir. Bununla beraber, metinde bulunan eşit, adil, dürüst, hilesiz oyuna ilişkin temennileri yürekten paylaşıyoruz. Bu doğrultuda, ilkeli duruşlarını koruyan Anadolu kulüplerine, dürüst futbol için teşekkür ediyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal